WaarMaarRaar.nl gebruikt cookies om WMR en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. WMR deelt informatie over je gebruik van WMR met partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services. Meer informatie...

Akkoord - Weigeren


hr
jaargang -16 - laatste artikel 19-8 14:00 - 55307 artikelen - nu online 70 bezoekers -

Home
Opmerkelijk beeld
Forum
Lid worden

Leden
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Login onthouden

Login via:
Wachtwoord vergeten.

© Een concept van
Media Voogel 2002-2017
Voorwaarden & huisregels

Het Forum

· [MED] Mededelingen
· [SUG] Suggesties
· [M&S] Moppen/Spelletjes
· [CUL] Kunst & Cultuur
· [OFT] Offtopic
· [G&C] Games & Computers
· [WMO] Wat me is overkomen
· [VDS] Vragen des levens
· [POL] Politiek
· [CON] Consumenten forum


offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic - offtopic


[1]

Update

13-08-17 01:29:28 - Quote! - @Judywesl
Judywesl
Erelid


WMRindex: 643
OTindex: 5.967
Hallo lieve WMR'ers,

Ondanks grote afwezigheid van mij op WMR heb ik gisteren toch weer lieve felicitaties mogen ontvangen van jullie omdat ik 9 jaar lid was. Hoewel de blogs nu weg zijn (en daarmee ook de grootste reden om hier mijn hoofd regelmatiger te laten zien :P ) kom ik toch af en toe nog even om de hoek kijken.

Ik dacht, misschien vinden jullie het wel leuk om een kleine update te krijgen van hoe het nu (9 jaar na starten met WMR) met mij gaat. Omgekeerd zou ik het ook leuk vinden om te lezen hoe het met jullie gaat.

Ik heb de opleiding receptioniste - secretaresse afgerond en heb een jaar bij een bedrijf gewerkt. Ondertussen kreeg ik een relatie met een lieve jongen in Denemarken. Omdat mijn contract niet verlengd werd, een jaar naar Denemarken gegaan om te kijken of er toekomst zat in onze relatie. Toch heb ik de keuze gemaakt om weer terug te gaan naar Nederland. We waren er nog niet klaar voor. Nu ben ik dus druk op zoek naar een baan.
Ondertussen ben ik vrijwilliger bij het plaatselijke asiel en vang ik nestjes kittens op. Een erg leuke en lonende bezigheid, hoewel het afscheid toch elke keer weer moeilijk is.
Ik hou me veel bezig met koken en bakken, en dan vooral gezond eten. En hoewel diëten met ups en downs gaat, ben ik toch al wat kilo's kwijt.

Mijn doelen in het leven zijn momenteel:
Meer gewicht kwijtraken (er mag echt wel flink wat af :$ )
Een rijbewijs halen
Pianolessen volgen
Een baan krijgen

Dus ja, dat ben ik momenteel :ja Ik mis de tijd met de WMR'ers soms wel hoor, de bowlings, alle leuke mensen, het bloggen de hele dag door... Maar dat WMR er nog steeds is, is natuurlijk al heel wat.

Nogmaals, ik zou het erg leuk vinden om ook te lezen hoe het nu met jullie gaat. Lieve groetjes, Judy :)

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren!

[1]

WMRphp ver. 7.1 secs - Smalle versie - terug naar boven