Katy McVay is waarschijnlijk de eerste vrouw ter wereld die gewond is geraakt door een vliegende hotdog.

McVay is een echte honkbalfan en was daarom blij dat ze naar de Philadelphia Phillies kon. Helaas voor haar eindigde haar wedstrijd door een vliegende hotdog. Deze werd door de mascotte afgeschoten door middel van een heus hotdogkanon. Tijdens een pauze in de wedstrijd worden echte snacks, die verpakt zijn in tape, de tribune ingeschoten als promotie. Dat is altijd goed gegaan, tot nu.

Een hotdog kwam precies tussen de ogen van McVay terecht, waardoor de vrouw meteen vervoerd moest worden naar de eerste hulp. Haar bril vloog door de lucht de snelheid van de snack. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ze gelukkig niets gebroken had. Het enige wat ze aan de smak overhield is een blauw oog.

De vrouw is fan van de Phillies en heeft daarom besloten geen rechtszaak te starten tegen het honkbalteam. Ze wil alleen nu mensen waarschuwen voor rondvliegende hotdogs. Ze snap echter wel dat anderen om het incident moeten lachen. De club biedt de vrouw nu gratis kaartjes aan. Hopelijk draagt ze wel een helm als ze op de uitnodiging ingaat.
Filmpje