Rodrigo Martins Cintra staat voorlopig aan de kant. De Braziliaanse scheidsrechter is geschorst, omdat hij de verkeerde speler van het veld stuurde.
'De fout heeft plaatsgevonden', erkende Marcos Marinho, voorzitter van de Braziliaanse scheidsrechterscommissie, de fout van Cintra. 'Hij dacht dat de ene speler verantwoordelijk was maar het was een ander. Hij heeft wat tijd nodig om daarover na te denken.'
In de wedstrijd Corinthians-Rio Branco (1-1) in het kampioensschap van São Paulo constateerde Cintra zaterdag een overtreding op Nilmar. Daar was niets mis mee, ware het niet dat hij vervolgens Felipe bestrafte in plaats van dader Josias en de Rio Branco-middenvelder op een gele kaart trakteerde. En omdat het zijn tweede waarschuwing was, kon Felipe gaan douchen voor een overtreding die hij niet had begaan.
Cintra deelde nog twee rode kaarten uit aan Bruno Octavio en Betão van Corinthians. Het waren voorlopig zijn laatste daden als scheidsrechter. 'Hij is op dit moment niet in vorm. We gaan er dus aan werken dat hij weer in betere doen is als hij terugkeert', aldus Marinho.