Ben jij dol op skiën, maar bak je er niks van? Dan is het kledingmerk Tenson op zoek naar jou. Voor 25 euro bruto per uur zoeken ze mensen die hun skikleding uit willen proberen, door met vallen en opstaan, en vooral nog meer vallen, de berg af te gaan.

Voor twee amateurskiërs is dit dé kans om vier dagen lang stuntelend de pistes van het prachtige Zweedse skigebied Idre fjäll. "De neiging om onderuit te gaan, is een belangrijke competentie", schrijft het merk in de vacature.

De uitverkorenen moeten niet bang zijn om 50 meter naar beneden te glijden, zich te laten gaan tijdens de après-ski of verstrengeld te raken in de altijd spannende sleeplift.

"De perfecte kandidaat houdt van een uitdaging en heeft nog nooit een compliment voor zijn of haar ski skills gehad. Ook een passie voor buitensport is belangrijk."

Samenvattend zoekt het merk iemand die weet hoe je een goede sneeuwwolk maakt, die iedereen voor de lift laat wachten en een paar keer terug moet naar de skiverhuur voor de juiste schoenmaat.

Naast het loon van 25 euro per uur, worden ook je vlucht, verblijf, eten en drinken, skihuur, skipas en acht uur les betaald. De gelukkige amateur mag ook een vriend of vriendin meenemen.

Iedereen zonder enig skigevoel kan zich tot 11 februari aanmelden.