De politie heeft in Utrecht op het Centraal Station een minderjarige Chinese jongen gevonden. Hij vertelde de politie dat hij al langere tijd rondzwerft in Utrecht en op zoek is naar zijn vader.

De jongen had geen identiteitspapieren bij zich. De politie regelde daarom een tolk om erachter te komen wie de jongen is, maar ook dat heeft geen aanknopingspunten gegeven over hem, zijn familie of zijn verblijfplaats.

Daarom hoopt de politie dat er mensen zijn die iets over hem of zijn familie weten. De jongen is vermoedelijk tussen de 12 en 16 jaar oud. Hij liep maandagavond bij het station en had alleen maar een rugzak met kleding bij zich.

De politie heeft uiterlijke kenmerken van de jongen verspreid in de hoop dat duidelijk wordt wie hij is en waar hij vandaan komt. De dunne jongen heeft zwart, kort en stekelig haar en is 1 meter 75 lang.

Toen hij werd aangetroffen had hij een zwarte sweater met capuchon en een joggingbroek aan en droeg hij zwart/witte sportschoenen. De rugzak die hij bij zich had, is meerkleurig met een opvallend rood vak aan de voorzijde. De jongen is inmiddels ondergebracht op een veilige plaats.