Victoria Murphy is haar naam. En de 25-jarige dame uit Edinburgh (Schotland) werkte eerst als schoonheidsspecialiste. Ook heeft ze een universitair diploma op zak.

Maar de drang om zelf iets uit de grond te stampen, was te groot. “Ik wist dat ik iets ‘leuk en pikant’ wou doen, maar ook iets dat niet té extreem was”, aldus de dame. Toen kreeg ze plots te horen hoe een bedrijf in Amerika naakte kuisvrouwen aanbood. Zo kreeg ze het idee om zelf een gelijkaardige zaak op te richten.

“We zijn geen escortbedrijf. Wat we aanbieden is leuk en flirterig. Toen ik het in het begin zelf deed, vond ik het vooral grappig en er gebeurde nooit iets ergs”, lezen we op The Sun. “Mijn werknemers moeten niets doen waar ze zich zelf niet gemakkelijk bij voelen. De klant kiest een bepaalde optie en ik zoek dan de geschikte werknemer uit.”

In totaal zijn er drie mogelijkheden: in sexy lingerie kost het zo’n 63 euro per uur. Wie liever een topless kuisvrouw wil, betaalt daar (omgerekend) een goeie 75 euro voor. En voor 86 euro per uur komt er iemand poedelnaakt de boel kuisen.

Toch ligt tijdens eventuele sollicitaties de focus niét op het sexy kantje. “Het belangrijkste is dat iemand die voor mij wil werken professionele kuiservaring heeft. Hij of zij moet een leuke persoonlijkheid hebben, met de klanten kunnen praten én zich ook naakt goed in zijn of haar vel voelen”, laat ze weten. Hoewel haar personeel hoofdzakelijk vrouwelijk is, heeft ze ook drie mannen in dienst. “Vrouwen die naar een kuisman vragen, gebeurt niet vaak. Maar we proberen op dat gebied wel uit te breiden.” Doorgaans zijn haar klanten tussen de 30 en 80 jaar oud. Vooral eenzame, oudere mannen weten de service wel te appreciëren. “De meeste klanten hebben dit nog nooit eerder gedaan en zijn verlegen. Mijn personeel praat wel wat met de klant, maar laat vooral een proper huis achter bij vertrek”, vult ze aan.