De politie in Londen kreeg Eerste Kerstdag om 18.36 uur een melding over een gecrashte auto. Op het adres in Zuid-Londen aangekomen zagen de agenten dat het een Lamborghini was. "Ze zeiden dat hij van de weg was geschoten en tegen een verkeersbord en tuinmuurtje tot stilstand was gekomen", aldus de politie.

De bewoonster van het pand zei tegen Sky News dat ze op het moment van de crash op het punt stond het diner op te dienen. "Het hele huis schudde", zei Kia Rosina. "We dachten dat de chauffeur er heel slecht aan toe was, want het zag er niet goed uit. Toen ik buiten kwam, was hij al uit de auto gesprongen. Hij had een sneeuwpoppenpak aan."

De persoon die hij daarna belde, moet erg boos zijn geweest. "Zeg me niet steeds dat ik stom ben", hoorde iemand hem zeggen. "Je zou me moeten vragen of alles goed met me is."

De man in het sneeuwpoppenpak was de 29-jarige Michail Antonio, voetballer van de Premier League-club West Ham United. Hij had eerder die dag getraind, het sneeuwpoppenpak aangetrokken en een filmpje opgenomen. Hij vertrok zonder excuses aan de bewoners of een belofte om de schade te vergoeden.