Een familie uit Nieuw-Zeeland heeft wel heel bijzondere beelden kunnen bemachtigen van uitje naar het Fiordland National Park in het zuiden van het land. Net toen ze even het mooie zicht op beeld wilden zetten met hun GoPro kwam een pientere papegaai aangevlogen die de camera vastgreep en zich Steven Spielberg waant terwijl hij de magnieke bergkammen op ongeziene wijze in beeld brengt.

Een gezin uit Nieuw-Zeeland had een groep vogels willen filmen vlakbij de hut waar ze verbleven, maar zal in het vervolg beter opletten wanneer ze de lokale fauna en flora op camera willen vastleggen. Ze hadden namelijk hun GoPro laten rusten op de balustrade om betere beelden te kunnen nemen, maar een snode vogel greep de camera vast en kon zo vanuit de lucht het landschap filmen.

Als een geluk bij een ongeluk kon het gezin zijn GoPro terugvinden én had de camera het overleefd. Zo konden ze zich op ongeziene wijze inleven in de vogelvlucht van de dief, die de benen neemt met zijn nieuwe gadget en het laten vallen op de grond. Met zijn snavel lijkt hij het speeltje te willen onderzoeken en op een gegeven moment bijt hij zelfs een stukje plastic af.
Filmpje