Een overval is in Melbourne niet goed afgelopen voor de overvallers. Een man en een vrouw wachtten tot de laatste klanten het restaurant hadden verlaten en hielden een personeelslid tegen toen hij naar zijn wagen stapte. De man had een plastic zak bij zich en het koppel dacht dat het de opbrengsten van de dag waren. In werkelijkheid bevatte de zak enkel het overschot van het brood dat de man aan zijn kippen wilde geven.
De overvallers vroegen dan maar naar de sleutels van de auto. Terwijl hij de sleutels overhandigde, ging het wapen van de mannelijke overvaller plots af. Zijn vrouwelijke kompaan werd in de maag getroffen en stortte in elkaar. Intussen kon het personeelslid terug naar binnen lopen. Terwijl ze de politie belden, hoorden ze de vrouw schreeuwen van de pijn. Toch slaagden de overvallers er nog in te ontsnappen. De man sleepte de vrouw naar de rand van de straat waar ze werden opgepikt door een derde medeplichtige.
"Iedereen is zwaar geschokt", zegt Horst Lantzsch, eigenaar van het restaurant. "Ik hoop dat de vrouw het goed stelt, want dit wens ik niemand toe." De vrouw kwam uiteindelijk in een ziekenhuis terecht met zware verwondingen. Haar toestand is wel stabiel. Een andere verdachte werd gearresteerd en ondervraagd.