Veel kleine meisjes dromen erover hoe hun trouwdag eruit zal zien. Ze stellen zich altijd voor wat ze zullen dragen, wat de band zal spelen en natuurlijk wie hun bruidegom zal zijn.

Sarah Ray was helemaal klaar voor haar grote dag in Tennessee. Ze was gekleed in haar prachtige witte bruidsjurk en was klaar om haar geloften uit te spreken en haar verloofde tot echtgenoot te maken.

Maar terwijl de bruiloft aan de gang was, kreeg de bruid een telefoontje. Ze luisterde het telefoontje aan en verliet zonder een woord te zeggen haar bruiloft. Niemand begreep wat er was gebeurd.

Ze verliet de kerk vol mensen die wachtten om haar bruiloft bij te wonen. Haar bruidegom, die wachtte tot ze door het gangpad zou lopen, besloot haar te vergeven voor haar overhaaste vertrek. Misschien omdat hij wist dat ze daar een goede reden voor moest hebben.

Op een foto die door honderden mensen werd gedeeld, was de bruid te zien die in haar trouwjurk over de weg rende. De reden voor haar abrupt vertrek is heel begrijpelijk.

Toen ze op het punt stond door het gangpad te lopen, kreeg ze een ongelukkig telefoontje waarin haar werd meegedeeld dat haar vader en grootmoeder betrokken waren bij een auto-ongeluk. Ze wist dat ze haar familie niet in de steek kon laten en besloot erheen te rennen.

Ze pakte een paar platte schoenen, trok ze aan en ging op weg naar haar familie. Omdat Sarah van beroep verpleegster was, kwam haar instinct om levens te redden onmiddellijk op gang, en ze wist dat ze zich moest haasten om aan de zijde van haar familie te staan voor het geval ze medische hulp nodig hadden.

Toen ze op de plaats van het ongeval aankwam, besefte ze dat alles in orde was. Ze werd gekalmeerd toen ze hoorde dat haar familie geen verwondingen had opgelopen zoals ze had gevreesd.

Samen met haar familie kwam ze terug naar de kerk, zodat de bruiloft door kon gaan zoals bedoeld.

Het is zo’n opluchting om te weten dat het gezin veilig de kerk heeft bereikt. Het kan voor de bruid niet gemakkelijk zijn geweest om op zo’n kritiek moment in haar leven zo’n verontrustend telefoontje te krijgen.