De klanten van pizzeria Zizzi (zizi betekent penis in het Frans) in Londen zullen hun diner van maandagavond niet snel vergeten. Een wildeman kwam het overvolle restaurant binnengestormd en sneed zijn penis af met een keukenmes voor de ogen van de klanten.
"Hij sprong bovenop de tafel, liet zijn broek zakken en sneed zijn jongeheer zomaar af," zegt een ooggetuige. "Ik kon mijn ogen niet geloven. Er was overal bloed en iedereen probeerde zo snel mogelijk buiten te geraken."
De politie moest de man verdoven om hem te kalmeren. Enkele agenten stopten de afgehakte penis in een zak met ijs. De man werd naar het ziekenhuis gevoerd, waar chirurgen nog probeerden de penis er weer aan te naaien.
"De man is van Poolse afkomst. We weten niet of hij een psychische ziekte heeft, maar het is wel duidelijk dat hij niet helemaal in orde is," zegt de woordvoerder van de politie. "Er werd niemand anders gewond en hij is niet gearresteerd. Hij is stabiel en herstelt in het ziekenhuis, waar psychiaters hem opvolgen."