Het moet de schrik van haar leven zijn geweest. Een vrouw uit South Carolina ontdekte dat ze zichzelf arm gegeten had aan 1 hamburger. Wat een cheap bite had moeten zijn, eindigde in een ramp. De vrouw ontdekte dat Burger King 8648 dollar (ruim 7.000 euro!) van haar rekening had afgeschreven.
De Amerikaanse bestelde een menu bij de drive-in en betaalde met haar creditcard. De medewerker was blijkbaar niet helemaal scherp die dag. Hij vulde per ongeluk een getal te veel in en zo werd 8,64 dollar ineens 8.648 dollar. Zowel de medewerker als de klant zelf merkten niets op. Toen de vrouw echter haar huur en andere lasten niet meer kon betalen, bleek dat ze wel een erg dure hamburger had gegeten.
De medewerkers van het restaurant hebben meteen geprobeerd de fout te herstellen. Maar volgens nieuwszender WYFF-TV duurde het nog vier dagen voordat het geld werd teruggestort. Volgens een vriend van de gedupeerde klant heeft de vergissing erg veel problemen veroorzaakt. De vrouw zal voortaan in ieder geval haar bonnetjes beter nakijken!