Een dronken student uit Southampton die niet naar huis wilde, heeft zijn huissleutel ingeslikt. Toen Chris Foster op de bank bij een vriend wakker werd, had hij geen idee van wat hij uitgespookt had. De student computer design ging naar het ziekenhuis, de artsen namen röntgenfoto's en konden hun ogen nauwelijks geloven toen ze de sleutel in de maag van de jongeman zagen.
Ze gaven hem de raad om de natuur haar werk te laten doen en 31 uur later kwam de sleutel opnieuw te voorschijn. Chris maakte de sleutel schoon en hing hem opnieuw zijn sleutelhanger. "Mijn vrienden zeiden dat ik te veel gedronken had en dat ik naar huis moest gaan maar ik had geen zin. Ik wilde op het feestje blijven en slikte daarom mijn sleutel in."
Zijn makkers gaven hem water met een zoutoplossing in de hoop dat hij de sleutel zou uitkotsen maar dat gebeurde niet. "Toen ze vertelden wat ik gedaan had, dacht ik dat ze aan het overdrijven waren. Maar ik had toch wel een beetje keelpijn en mijn maag spartelde tegen. Een vriend nam me mee naar het hospitaal. Ik was compleet van mijn melk toen ik de foto's zag van de sleutel in mijn maag, maar daarna kon ik er om lachen, net als de dokters", besluit Chris.