De Britse June Dumas vierde dinsdag een heel bijzondere verjaardag: ze wordt 66 op deze duivelse dag 6-6-6. Haar hele leven al heeft de vrouw iets met het nummer 6, ook haar geboortegewicht was 6 lbs 6 oz (omgerekend: 2,9 kilo). Deze vrouw vreest ongelukken op deze duivelse dag en weigert om te rijden, uit vrees dat ze in een ongeval zal terechtkomen.
Nochtans is deze vrouw minder bijgelovig dan vroeger, beweert ze zelf. “Ik was erg bijgelovig maar met het ouder worden denk je eerder ‘dat wat moet gebeuren, zal gebeuren.’” Desondanks heeft Dumas al haar taken en boodschappen uitgesteld tot woensdag. “In het verleden ben ik in enkele zware ongevallen terecht gekomen, vandaar dat ik niet in de auto kruip op mijn verjaardag. Je weet tenslotte nooit.”
Haar moeder, die helderziende was, heeft haar altijd gewaarschuwd voor de dag dat ze 66 zou worden. “Ik hoop gewoon dat ik de dag goed doorkom. Ook op mijn verjaardag in 1966, toen ik 26 werd, is er niets gebeurd,” zegt Dumas. Toch zal ze haar verjaardag buitenshuis vieren: Dumas en haar man zullen een bezoekje brengen aan het casino, waar ze naar eigen zeggen verwacht een fortuin te zullen verliezen.