In Iran is een imam opgestaan van 8 jaar oud, die haat predikt en zelfmoordenaars verheerlijkt. Zijn haatzaaiende oproepen (joden en christenen moeten worden uitgeroeid) worden toegejuicht door duizenden volgelingen. Een verslaggeefster van het Duitse RTL filmde de jongen. "Mijn opdracht is om tegen de duivel te strijden", zegt Mahdi tegen haar. "Satan laat ons allemaal lijden. Ik probeer met woorden en preken satan zo ver mogelijk van mij en anderen vandaan te houden." De 8-jarige Mahdi toont tijdens de reportage trots het bewijs dat hij lid is van een zelfmoordcommando. De strijders van dit commando geven de jongen voordat zij hun zelfmoordaanslag plegen cadeautjes.
Mahdi spaart bovendien plaatjes van zijn 'helden', mensen die zich voor de strijd opblazen. Ook vindt hij dat christenen en joden moeten worden uitgeroeid. De jongen gaat vijf keer per week naar het korancentrum, waar hij de Arabische koranteksten uit zijn hoofd leert. Daarnaast krijgt hij thuis een aantal uur per week privé-les over de Koran.
De preken van het kind worden bezocht door duizenden volgelingen, die hem zien als de nieuwe verlosser. Mahdi heeft al aangekondigd dat hij zelf de martelaarsdood wil sterven.