Zo'n melkmachine bestaat al enorm lang. Wij noemen dat een kolf!
En waarom niet?
Het is vraag en aanbod. Hoe meer je kolft, hoe meer je hebt. Melk is (als je tenminste wil en gezond leeft) altijd voldoende.
Al eens geproeft? Smaakt best goed, beetje zoeter dat gewone koeienmelk.
Voor baby's gebruik je het ook bij de eerste hapjes. Receptje baby "stamppot". Wortel en 'n klein aardappeltje samen koken. Pureren en indien te dik of te droog, een beetje moedermelk erbij. Gewone melk mag nl het eerste jaar niet.
Er wordt ook gebruik gemaakt van rauwe melk bv in rauw melkse kazen. Schijnt een delicatesse te zijn. Maar zwangeren en voedende moeders mogen die niet eten ivm de bacteriën. Maar dat mag gewoon verkocht worden, kijk maar eens bij de betere kaasboer.
Tijdens je zwangerschap wordt je gecontroleerd op aids (je kan zelf kiezen of je het wel of niet wilt weten).
Ze zouden die melk ook gewoon kunnen controleren. En eventueel ook kunnen behandelen, zodat het langer houdbaar wordt.
Denk dat het hem in het idee zit.
Kan je als moeder nog een leuk centje bijverdienen. Ik zou het best doen.
Waar kan ik me op geven?