Een Italiaan claimt dat hij in elkaar is geslagen door twee 83-jarige nonnen en een oude priester bij een ruzie over een restaurant. De 49-jarige Aniello Esposito trof het drietal aan bij zijn eetzaak, toen zij bezig waren het meubilair op straat te gooien. Esposito probeerde ze te stoppen, waarop een gevecht ontstond. Hij werd flink geraakt en moest met verwondingen aan de nek en zijn maag naar het ziekenhuis.

De moederoverste van het klooster Discepoli del san Teresa, waar het trio deel van uitmaakt, zegt dat het restaurant eigendom is van het klooster en dat Esposito illegaal gebruik maakte van de ruimte. Daarnaast ontkennen de drie ouderen iets met de mishandeling te maken te hebben.

De advocaat: "De nonnen en de priester troffen een doorgebroken muur en een berg opgeslagen stoelen aan. Daar vonden ze de gewonde man. Hoe hij gewond is geraakt weten ze niet."

Esposito zegt dat hij door de priester was neergeslagen met een stoel. De twee vrouwen trapten hem daarna bont en blauw. Volgens de 49-jarige Italiaan was het drietal boos dat hij de zaakjes netjes wilde regelen, terwijl het klooster liever het restaurant 'onder de tafel' had gerund.