Belgi speelt op zaterdag 28 maart in Genk de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bosni-Herzegovina. Supporters die kaarten bestellen via de Belgische voetbalbond KBVB dienen een contract te ondertekenen dat ze de Rode Duivels steunen. Mochten ze dit niet doen dan worden ze uit het stadion verwijderd.
Op de site van de KBVB staat bij de ticketverkoop van het duel het volgende statement: De voetbalbond van Bosni-Herzegovina zal enkel en alleen instaan voor de verkoop van tickets voor hun supporters. Op vraag van deze voetbalbond en op politiebevel zal de KBVB dus geen tickets verkopen aan de supporters van Bosni-Herzegovina.
De kaarten voor het duel zijn voor de niet uitvakken alleen af te halen in Brussel, waar ook een contract ondertekend moet worden. 'Het contract houdt in dat je als fan plechtig belooft dat je supportert voor de ploeg waar je een ticket voor koopt', zegt Nicolas Cornu van de KBVB in Het Laatste Nieuws. Een Bosnir met een Belgisch paspoort die een ticket voor een Belgisch vak koopt, belooft zo voor Belgi te supporteren. Over mensen die zich niet aan het getekende contract houden is Cornu duidelijk: Diegenen die zich niet aan de regels houden, zullen uit het vak verwijderd worden. De ordediensten en de stewards zullen streng optreden. Belgi staat na vier duels derde in de kwalificatiepoule. Bosni-Herzegovina volgt op een punt en staat vierde. De groepswinnaar plaatst zich voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. De nummer twee kan via een play-off kwalificatie afdwingen.