Een Duitse vleesleverancier in Aken heeft een nieuwe manier gevonden om onbetaalde rekeningen te vereffenen. Een ruzie over geld in een restaurant eindigde ermee dat de man zijn waren van de borden van de etende gasten griste. Nadat de man woensdag zijn vlees bij het restaurant had afgeleverd vertelde de restauranteigenaar hem dat hij niet direct de rekening van vierhonderd euro kon betalen. Een hoog oplopende discussie in de keuken was het gevolg. De woordenwisseling eindigde ermee dat de verkoper zijn vlees terugnam -ook de steaks die al waren gebakken en gemarineerd. Toen dat nog altijd niet voldoende was om de kosten te dekken liep de man het restaurant in en pakte het vlees van de borden van gasten die daar zaten te eten. Zodra de leverancier was verdwenen verscheen de politie ten tonele. Die kon geen aanwijzingen vinden dat de leverancier in overtreding was.
Hahahaha, dat is hilarisch! Marisz: we hebben weer wat te lachen. Ik zie het zo voor me met André van Duin in de hoofdrol! Hier met je half afgekloven karbonade! Geef op, dat bord friet met kip. Kom op met die gehaktbal Eten doe je thuis maar!
@Invisible: Wat zou jij doen als men je belt van iemand waar ik een schuld bij hebt die komt nu zijn waren terughalen? Ofwel, dat schot had voor een vol doel geweest
Heerlijk zulke mensen, rats, weg met die vork, das mijn vlees
Ik eet altijd met bord op schoot in een restaurant. Dan kan je gauw aan schuiven als er een leverancier binnen komt. Ik ga meestal weg zonder te betalen, onder het mom van even buiten roken..
Quote: Toen dat nog altijd niet voldoende was om de kosten te dekken liep de man het restaurant in en pakte het vlees van de borden
Of dat toen wel voldoende was om de kosten te dekken betwijfel ik, maar het zal in elk geval een goed gevoel van wraak gegeven hebben. Wel lullig voor die klanten
Was het niet interessanter voor hem als hij gewoon wachtte tot de gasten die van 'zijn' vlees aan het eten waren moesten betalen en dan het bedrag opeisen?
Hij is in overtreding zodra hij die spullen weer probeert te verkopen. Niets wat eenmaal op borden van gasten heeft gelegen mag anders dan op de composthoop eindigen. Wat een verhaal overigens!
@Craio: of de gasten voor de keuze stellen: Meteen betalen of ik haal het weg.
Quote: Die kon geen aanwijzingen vinden dat de leverancier in overtreding was.
Niemand die aan MIJN eten komt terwijl ik zit te eten... want dan ga ik dingen doen waardoor er wel degelijk aanwijzingen te vinden zijn dat ik in overtreding ben
Dat was een zeer lage actie van de leverancier - hij zit tenslotte in het zelfde vak - en moet het van de zelfde clienten, genieters hebben - ze schandaleren tegen de klanten met hun eigen problemen..
Leverancier heeft alleen geprobeerd wat van hem is terug krijgen. Geen geld = ook geen vlees. zo simpel is dat. De gasten moeten gewoon bij de restaurant verhalen