Een apart tafereel langs de A4 dinsdagavond. Een Roemeense vrouw probeerde een arrestatie te voorkomen door spontaan een stripact te beginnen. Ze had samen met twee mannen op parkeerplaatsen langs de snelweg geprobeerd om nepgouden sieraden te verkopen. Toen agenten het drietal daar op aanspraken, trok de vrouw al haar kleren uit, waardoor ze poedelnaakt langs de snelweg stond.
De politie stuurde de vrouw de auto weer in, waar ze de sieraden in haar vagina probeerde te verstoppen. Ze wilde op die manier voorkomen dat de politie de sieraden in beslag zou nemen. Toen de politie haar uit de wagen haalde, gooide ze de nepgouden juwelen het voertuig weer in en schreeuwde naar een kind dat ook in de wagen zat dat dat de sieraden moest verstoppen. Het kind kreeg ook nog eens een klap van de vrouw.
De agenten namen de drie mee naar het bureau. Daar kregen ze een boete van 240 euro en de nepgouden sieraden zijn in beslag genomen.
Volgens de politie komt het vaker voor dat Roemeense vrouwen hun kleren uittrekken als ze aangehouden worden. Dit doen ze om het politiewerk te frustreren. Naast strippen hebben ze ook andere trucjes om de politie af te leiden. Ze spuiten bijvoorbeeld ook weleens met melk uit hun borst in de gezicht van een agent, zo vertelt de politie.