Een Britse man, die naar verluidt meer dan 79.000 aanstootgevende afbeeldingen op zijn computer had staan, met inbegrip van een foto van een persoon die seks heeft met een gorilla, is gearresteerd.
John Ridley, 32, uit Northampton, Midden-Engeland, werd gearresteerd in zijn huis, waar de politie duizenden onfatsoenlijke bestanden op zijn computer aantrof.
Onder de bestanden werden bestialiteit beelden met betrekking tot verschillende rassen van dieren aangetroffen, met inbegrip van "een afbeelding waarop een persoon op een extreme pornografische, expliciete en realistische manier geslachtsgemeenschap heeft met een levende gorilla", meldde de Northampton Chronicle.
Het merendeel van de bestanden zouden aanstootgevende afbeeldingen van kinderen zijn. De heer Ridley verscheen in de rechtbank wegens het bezitten van aanstootgevende afbeeldingen.
Officier van justitie McGregor Colin vertelde de rechtbank dat de zaak te ernstig was geworden om te worden behandeld in een "Magistrates Court". De zaak wordt geschorst voor zes weken, waarna het behandeld zal worden door een "Crown Court".