De beroemde kerstcatalogus van het luxe Amerikaanse warenhuis Neiman Marcus is weer uit. Dit jaar siert een speciale BMW M6 als het ultieme kerstcadeau de pagina’s van het fraaie Chrismas Book. Kerstmis begint voor abonnees op de catalogi van het Amerikaanse warenhuis Neiman Marcus altijd al vroeg. Als het nieuwe Christmas Book verschijnt, kan menigeen weer wegdromen bij de fraaie, luxe cadeaus. In het verleden kon je via deze ’postordercatalogus’ en tegenwoordig natuurlijk ook via het internet de meest extreme cadeaus bestellen. Van helicopters tot speedboten en auto’s.
Nu is het de 2007 Limited Edition Individual M6 Convertible die als ultiem kerstcadeau wordt aangeprezen voor een bedrag van 139.000 dollar. De auto wordt geleverd in Ruby Black lak met een Gold Brown merino leren interieur, voorzien van Piano Black details. De M6 is uitgerust met een 11-speaker ‘surround sound’ stereosysteem met CD-wisselaar.
Er worden slechts 50 auto’s in deze uitvoering gebouwd. Wie dit cadeau ontvangt (of wie zichzelf verwent) krijgt daarbij een vliegreis in de business class van Lufthansa naar München om de auto direct vanaf de lopende band in ontvangst te nemen. Ook krijgt men de gelegenheid met ontwerpers te praten tijdens een privé-rondleiding door de BMW-fabriek. Het pakket is inclusief vier overnachtingen en maaltijden in een tophotel in Beieren.
Vanaf 18 oktober kan de auto worden besteld via een speciaal telefoonnummer.