In Tamworth in Engeland hebben een begrafenisondernemer en zijn personeel een begrafenisauto met daarin een gevulde kist onbeheerd achtergelaten om even een kopje thee te gaan drinken.
Een moeder, die met haar dochter uit winkelen was, kon haar ogen niet geloven toen ze de auto onbewaakt op de parkeerplaats zagen staan. De twee vrouwen spraken de mannen op het terras van een café aan. "Ik kon niet geloven dat deze mannen zomaar op een terras gingen zitten en de lijkwagen voor de deur parkeerden. Ik vond het getuigen van een enorm gebrek aan respect. Ik dacht eerst dat de lijkwagen op de terugweg was van een begrafenis tot ik de kist zag. Het dashboard lag ook vol officiële documenten met details over de begrafenis. Iedereen kon alles lezen. Ik was echt geschokt, liep naar binnen en zei tegen hen dat ze respectloos waren', aldus moeder Liz. "Ze gaven als antwoord dat ze al drie uur onderweg waren en dat ze naar het toilet moesten maar ze zaten daar rustig thee te drinken en cake te eten."
De directeur van de begrafenisonderneming in Salisbury maakte excuses voor de blunder. Hij beweert dat hij in de buurt was en zat te bellen in een andere wagen toen zijn drie werknemers op het terras zaten. "Het was nooit onze bedoeling om iemand te schofferen en al zeker niet de nabestaanden. Dit was nog nooit gebeurd en het is zeker niet zo dat we lijkwagens onbewaakt achterlaten. Ik zat in een andere wagen want ik moest dringend telefoneren. Een telefoontje plegen in de lijkwagen met kist zou pas ongehoord geweest zijn, ik hield de lijkwagen wel in het oog. Ik wil me alvast verontschuldigen als iemand zich beledigd voelt."