In Siberië is vorige maand een niet geïdentificeerd vliegend voorwerp neergestort en vlabij de site, die hermetisch werd afgesloten door ordediensten, is blijkbaar een lijk(je) gevonden. Dat blijkt uit een videofragment op YouTube dat daar door ufo-believers is gepost.
De ufo zou nabij Irkoetsk zijn neergestort en honderden dorpsbewoners zouden getuigen geweest zijn van die crash. Ze zagen een groot paars en blauw licht uitstralend object met een luide dreun neerstorten in een bebost gebied. Dat gebied werd enkele uren na de crash, aldus de inzenders van de video, door veiligheidsagenten en militair personeel afgesloten.
Het neerstorten van de ufo kreeg ruime belangstelling in Rusland en is zelfs gemeld door het Russische persagentschap Inter-fax. Maar in het Westen werd het bizarre gebeuren al dan niet bewust genegeerd.
Onderstaand filmpje zou ondanks de veiligheidsmaatregelen zijn weg naar het internet gevonden hebben. "Of het wezentje in het filmpje de crash heeft overleefd maar stierf door de onderzoeken van de Russische overheid is niet duidelijk", aldus de inzenders met veel gevoel voor drama.
In de reacties op het filmpje wordt er onder meer op gewezen dat er enkele dagen geleden een gelijkaardig filmpje de ronde deed, dat het hoofd van het wezentje te klein is om echt veel intelligentie te huisvesten, dat er geen spoor van bloed is bij de wonde van het afgerukte been... Filmpje