Een 86-jarige Britse vrouw uit het plaatsje Ipswich heeft deze week 27 uur ondersteboven gehangen toen ze in een donkere kelder in haar huis ten val kwam. Dat meldt de Daily Mail zondag.
De bejaarde vrouw, Joan Eaborn, was in de kelder omdat de stroom was uitgevallen. Voordat ze de meterkast kon bereiken viel ze van het trappetje en bleef ze met haar been aan de ladder vasthaken.
Een vriend vond de vrouw uiteindelijke in de benarde positie en kon met hulp van de brandweer haar weer op de benen krijgen.
"Ik hing daar als een vleermuis", zei de dame op leeftijd na afloop. "Ik was een batwoman!" De vrouw vertelde aan de krant dat ze heel goed besefte dat ze niet veel meer kon doen dan wachten.
"Ik was niet bang. Er gebeuren ergere dingen in het leven", zei ze koeltjes. "Ik was voorbereid om op zijn minst nog een paar uur te blijven hangen".
De Britse herstelt momenteel in het ziekenhuis van een beenblessure en onderkoeling. "Ik geloof sterk dat je met een beetje positief denken dit soort dingen kunt overleven".