Een Russische man die het briljante idee kreeg een kapster gewapenderwijs te overvallen bleek een paar dagen later een slachtoffer toen ze hem kennelijk in elkaar sloeg, naakt vastbond en daarna drie dagen lang als sexslaaf misbruikte.
Viktor Jasinski, 32, was naar de kapsalon in Mehchovsk, Rusland gegaan met een vuurwapen bij zich, met de intentie de salon te overvallen.
Toen hij de dag-opbrengst opeiste werd hij overmeesterd door de (zwarte-band karateka) eigenaresse Olga Zajac, 28, die hem naar de grond werkte met een traptechniek en daarna vastbond met het snoer van een föhn.
De blondine sleepte hem naar een achterkamertje, kleedde hem uit, bond 'm vast en 'hield' hem drie dagen als sexslaaf, naar haar zeggen 'om hem een lesje te leren' meldde de politie.
Uiteindelijk liet ze hem gaan met de woorden: 'verdwijn uit mijn ogen'.
Viktor ging eerst naar het ziekenhuis om zijn gezwollen testikels te laten behandelen en toen naar de politie om te melden dat hij drie dagen lang gegijzeld was geweest bij de kapster, met roze pluche handboeien naakt vastgebonden aan een radiator alwaar hij niets anders te eten kreeg dan Viagra.
Toen de politie bij de kapsalon kwam om Zajac te ondervragen was haar reactie naar verluidt: 'dé kl*****k, ja we hebben een paar keer sex gehad. Ik heb ook een nieuwe spijkerbroek voor hem gekocht, hem eten gegeven en hem zelfs 1000 Roebel (ong. 35 Euro) gegeven toen hij vertrok.
Politie heeft beiden in hechtenis genomen. Foto