Een man in Zwitserland heeft op een vrij duidelijke manier laten merken dat hij problemen heeft met zijn moeder. De 47-jarige Konrad Schmidt uit Schaffhausen vloog namelijk met een tweemotorig vliegtuigje haar huis binnen. De moeder kwam met de schrik vrij, de zoon moest zijn kamikaze-actie met de dood bekopen.
Mensen die getuigen waren van het bizarre ongeluk spreken van een "mini-9/11". Aangezien het vliegtuigje al drie keer zeer laag over het huis was gevlogen, leek het er tevens op dat de piloot zijn crash oefende alvorens hij zijn vliegtuig daadwerkelijk het huis binnen vloog. Ook belde hij vlak voor het fatale moment met zijn moeder, om te vragen of ze thuis was. Op dat moment was zij in de kelder van de woning.
Waarom de man precies op het huis van zijn moeder invloog is vooralsnog onduidelijk. Vermoedelijk heeft het te maken met zijn schulden en fikse depressie. Schmidt raakte depressief nadat zijn ouders uit elkaar gingen. Tot overmaat van ramp overleed zijn vader niet lang na de breuk. Waarschijnlijk hield Schmidt zijn moeder verantwoordelijk voor de scheiding.