De Jamaicaanse Patrice Chambers heeft haar Schotse man, Johnny Gannon, goed voor de gek gehouden. Ze heeft hem 2 jaar aan het lijntje gehouden zodat hij met haar zou trouwen en een visum van 5.700 euro zou regelen. Maar na amper 20 minuten in het land liet ze Johnny al alleen achter.
De 57-jarige Johnny Gannon voelt zich misbruikt en bedrogen door zijn 24-jarige Jamaicaanse bruid. Hij dacht dat hij in zijn huis in het Schotse Perth een mooie toekomst met zijn knappe Patrice tegemoet ging, maar die bleek maar van korte duur toen zij hem al direct naar de winkel stuurde zodat ze onbezorgd haar valiezen kon pakken. Toen de nietsvermoedende man na 20 minuten terugkwam stond zijn bruid al klaar in de deuropening om haar leventje in Engeland zonder Johnny verder te zetten.
En dat zal waarschijnlijk in Bristol in Engeland zijn, waar de jonge Jamaicaanse er al de hele tijd een vriendje op nahoudt. Johnny had toen niet door dat zijn grote liefde gewoon een ticketje naar haar Engelse loverboy van hem wilde. Nu ziet de bedrogen man opeens de pijnlijke waarheid. Patrice vroeg hem te trouwen omdat haar eerste poging om een toeristenvisum te krijgen was mislukt.
De Jamaicaanse vrouw heeft Johnny trouwens een pak geld gekost. Voor haar visum betaalde hij maar liefst 5.700 euro. Hij heeft zelfs moeten lenen van zijn zus omdat zijn vrouw voortdurend om geld vroeg en nu blijft de geripte man ook nog eens achter met een peperdure gsmrekening van 570 euro op madam Gannon haar naam. "Liefde maakt blind", zegt de neergeslagen Johnny...