Een vrouw uit Los Angeles heeft nog maar één borst, nadat een borstvergrotingsoperatie gruwelijk fout was gegaan. Ook een operatie aan haar oogleden mislukte, waardoor ze deze niet meer dicht kan doen.
De chirurg sneed door twee verschillende 'zakjes' waar normaal borstweefsel zit. Hierdoor konden de implantaten tegen elkaar aan groeien en zo een 'uniboob' creëren. Nadat ze een schadevergoeding had ontvangen, kon het slachtoffer een operatie betalen om de schade enigszins te herstellen. Helaas voor de vrouw zijn ook haar oogleden verpest, nadat de chirurg op eigen houtje had besloten dat deze wel een liftje konden gebruiken. Ze zal haar ogen nooit meer kunnen sluiten en moet de rest van haar leven medicatie gebruiken om ze vochtig te houden.
De 40-jarige Dinora Rodriguez is zelf naar buiten gekomen met het nieuws, om andere vrouwen te waarschuwen voor de gevaren van ongekwalificeerde plastisch chirurgen. "Dat ze een witte jas aan hebben wil niet zeggen dat ze aan je lichaam mogen sleutelen", zegt een woordvoerder van de brancheorganisatie van plastisch chirurgen. Foto