Een bizarre sekszaak in Milwaukee: een jonge vrouw heeft een man tijdens een seksueel ritueel zwaar mishandeld. De man liep 300 steekwonden op in zijn rug, gezicht, armen, benen en nek.
De 18-jarige man was van Phoenix naar Milwaukee gereisd omdat hij een seksdate had met de 22-jarige Rebecca Chandler. Bij aankomst werd hij vastgebonden en daarna gedurende twee dagen met een scherp voorwerp gestoken. Het lijkt erop dat er satanische of occulte rituelen in het spel waren.
In de kamer lag onder meer een boek met de titel 'The Werewolf's Guide to Life', een boek met rituelen uit de zwarte magie. Ook lag er een folder over vrouwelijke weerwolven en hun seksuele driften.
De man wist na twee dagen zelf de politie te bellen. Die trof Chandler aan in haar woning. De bloedsporen van de marteling waren duidelijk zichtbaar op de vloer en het bed. In de kamer lag tape waarmee de man was vastgebonden.
Nadat Chandler was gearresteerd, vertelde zij de politie dat zij inderdaad seks met de man had gehad. Ze zei dat de man had ingestemd met de marteling, maar dat die al snel uit de hand was gelopen. Volgens Chandler had haar kamergenote Scarlett de meeste steekwonden toegebracht.
Die kamergenote zou volgens Chandler 'mogelijk betrokken zijn in satanische of occulte activiteiten'. Chandler kon de achternaam van haar kamergenote niet noemen, maar zij wees erop dat haar DNA op een haarborstel gevonden kon worden.
De politie onderzoekt nog of er inderdaad een tweede persoon bij de marteling betrokken was. Het slachtoffer kon niet meer vertellen dan dat 'een vrouw hem had vastgebonden en gestoken'.
Occultisme, vampirisme en satanische rituelen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden door boeken en films als de Twilight-sage (video trailer) en tv-series als True Blood.