Een Londonse Dominatrix heeft de academische wereld overmeesterd en is hard op weg om haar doctoraal te halen op het terrein van seksueel fetisjisme.
Hannah Platt, aka Mistress Absolute, studeert momenteel aan het Birbeck College van de Universiteit van London in een poging de toonaangevende autoriteit te worden op het gebied van 'Kuisheid en Overspel'.
De professionele dominatrice heeft meer dan 10 jaar ervaring in haar vakgebied en heeft de universitaire autoriteiten volledige inzage in de werkwijzen van haar beroep gegeven.
"Ik heb geen geheim gemaakt van mijn beroepsleven." zei ze, "Ze bleven er vrij rustig onder en begrepen kennelijk dat mijn vak overdag me een unieke blik biedt op het betreffende gebied.
Ik bestudeer alle aspecten van kuisheid en overspel vanuit een historisch en een psycho-analytisch perspectief. Het is werkelijk fascinerend, en uiterst relevant in deze moeilijke tijden."
Als mede-oprichter van London's Club Subversion en het jaarlijkse Fetish Weekend is ze erkend als zijnde actief in de voorhoede van de Fetish scene.
Mistress Absolute, die al een Masters graad heeft in Gender, Sexuality and Culture, verdient een paar honderd Pond per uur voor haar diensten in hartje London.
Haar zakelijke klanten zijn onder meer Coco de Mer en ze reist regelmatig in Europa, de U.S. en de Caraïben voor speciale 'privé-afspraken'. Foto