Bristol Rovers voetballer Jordan Goddard heeft zich aardig voor lul gezet in de wedstrijd met Corby Town. Tijdens deze wedstrijd zou de voetballer vlak voor de supporters van de tegenpartij geplast hebben. Door deze actie heeft Goddard nu een onderzoek van de FA aan zijn broek hangen.
Het incident vond plaats bij de hoekvlag, waar 500 supporters van de tegenpartij zaten. Corby Town-supporter James Crawford (48 ) was verbijsterd door het gedrag van de jonge voetballer. 'Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. De middenvelder was aan het warmlopen en aan het stretchen. Opeens doet hij zijn handen in zijn broek en haalt zijn geslachtsdeel eruit.
De geschokte vader was samen met zijn 12-jarige zoon naar de wedstrijd aan het kijken. 'We schreeuwden naar hem, hij keek en moest alleen maar heel hard lachen.' De supporter heeft een aanklacht ingediend bij de politie. De politie heeft dit bevestigd aan The Sun.
Opvallende genoeg was het voor de 18-jarige middenvelder pas de eerste keer dat hij mee mocht doen met de Bristol Rovers. Aanleiding voor het incident had de speler ook niet echt. De wedstrijd werd namelijk door de Bristol Rovers met 3-1 gewonnen.