Voor wie tijdens werktijd een bordeel wil bezoeken en zijn werkgever een rad voor ogen wil draaien, biedt een seksclub uit Ommen een speciale pendeldienst aan.
Bang dat je baas achter je seksgeheim komt? Dat is bij veel werknemers het geval omdat de baas via 'tracking and tracing' precies kan achterhalen waar zijn werknemer zich bevindt.
Landhuis Surprise, 'een vertrouwde sexclub waar vele genieters u zijn voorgegaan', heeft daar wat op gevonden: je parkeert je auto ergens in de – onverdachte - omgeving van de seksclub, en een chauffeur van de club komt je halen. Nadat je in de club aan je gerief bent gekomen, word je weer netjes bij je auto gebracht. Let wel, verder dan 10 kilometer is de club niet bereid te rijden...
De club heeft vooral vertegenwoordigers als klant. Die hebben het door het tracking and tracing-systeem een stuk moeilijker gekregen om buiten de greep van hun baas te blijven. Via GPS kan de werkgever altijd de positie van de auto van de werknemer tot op enkele meters nauwkeurig bepalen. Als het systeem is ingebouwd, kan het voertuig realtime gevolgd worden op het beeldscherm van de computer, meldt De Stentor.
De club in Ommen doet op zijn website ook suggesties waar je je auto kunt parkeren: zo zijn Zalencentrum Mansier en Chinees restaurant Ni Hao in Oudleusen en eetcafé Flater in Ommen prima plekken om af te spreken met de pendeldienst.