De 24-jarige Carissa Hads uit Massachusetts deed zich voor als jongen, en had seks met een meisje van 15. Dat bericht de Amerikaanse Huffington Post. De vrouw droeg een rugbrace om haar borsten te verbergen en had een kunstpenis. Ze zocht contact met het meisje via internet. Het meisje verklaarde de vrouw nooit helemaal naakt gezien te hebben.
Hads deed zich voor als een 17-jarige jeugdpastoor en zocht contact via Facebook en MySpace. Ze betaalde de telefoonrekeningen en telefoons van het meisje en stuurde haar cadeaus. Het tienermeisje gebruikte de telefoon om naaktfoto’s aan Hads te sturen.
Hads ontmoette het meisje voor de eerste keer in bijzijn van haar moeder in een motel. Twee maanden later verbleef ze enkele dagen bij het meisje thuis en hadden de twee seks. De 15-jarige verklaarde later dat haar vriendjes ‘penis’ door zijn rits stak en dat ze ‘hem’ nooit helemaal naakt zag.
Uiteindelijk kwam de zaak aan het licht en kon de politie Hads, die een vleeskleurige kunstpenis bij zich droeg, arresteren. Ze kan maximaal 30 jaar krijgen als ze wordt veroordeeld.