In het Britse Aylesbury is een gezinsdrama aan het licht gekomen. Een vader en zijn zoon zijn er namelijk achtergekomen dat ze in hun jeugd door dezelfde man zijn misbruikt. De pedofiel in kwestie,
de nu 63-jarige Robert Major, was jarenlang werkzaam als scoutsleider en badmeester, en kon zo ongestoord zijn daden plegen. De man staat nu terecht voor meerdere aanklachten van seksueel misbruik van minderjarigen.
De bal ging aan het rollen toen de 27-jarige zoon aan zijn vader opbiechtte dat hij tijdens zijn jeugdjaren misbruikt werd door Major. Volgens de jongeman stopte de pedofiel hem sigaretten en alcohol toe, wanneer hij in het appartement van de man porno ging kijken. Hij moest in ruil ook seksuele handelingen verrichten.

Toen de vader zijn verhaal hoorde, bekende hij dat ook hij als 11-jarig jongetje het slachtoffer werd van de ziekelijke lusten van Major. Hij had echter nooit iemand durven vertellen over de gruwel. Gesterkt door de bekentenis van zijn zoon, stapte het duo uiteindelijk toch naar de politie.

Major, die ook nog door een derde slachtoffer wordt beschuldigd, ontkent alle aanklachten.