Een vrouw uit Chicago wordt ervan beschuldigd een baby te hebben ontvoerd en weer te hebben achtergelaten. Ze probeerde met de baby haar vriendje uit de gevangenis te houden.
De 19-jarige T’Keyah Williams hoopte met haar moederschap de rechter gunstig te stemmen, die haar vriend naar de cel kon sturen voor drugshandel. Met een kindje zou de rechter wat milder zijn, dacht ze. Ze wordt nu zelf aangeklaagd voor het ontvoeren van de baby en het in gevaar brengen van het kind.
T'Keyah kwam aan de baby via een vriendin, die samenwoont met een jonge moeder. Toen het kind begon te huilen, stelde Williams voor even op de baby te passen. terwijl de moeder een dutje deed, ging Williams ervandoor met de kleine. Williams voerde haar zwangerschapstoneelstukje zo ver door, dat ze op social media schreef dat ze een kind had gekregen. Toen de moeder merkte dat haar kind was verdwenen, belde ze onmiddellijk de politie. Die vond Williams al snel. Zij ontkende dat ze iets met de verdwijning te maken had. uiteindelijk vond de politie de kleine in een afvalbak.