Eigenaar Morshuis van het gelijknamige zalencentrum in Albergen staat vrijdagavond met een brandblusser naast het podium.
Aanleiding daarvoor is een comedyavond met drie cabaretiers. Eén van hen is Theo van Duren en die heeft aangegeven dat hij mogelijk gaat roken. In zijn cabaretprogramma breekt hij een lans voor rokers en wat ze betekenen voor de Nederlandse schatkist. Morshuis staat het roken, vanwege het landelijke rookverbod en een mogelijke boete, echter niet toe in zijn zaak. Hij houdt gedurende het hele optreden de brandblusser in de aanslag en deinst er niet voor terug hem ook te gebruiken. Dat is ook wel een beetje comedy, vindt Morshuis.
Morshuis heeft net na de aanvoering van het rookverbod in de horeca, drie jaar geleden, ook gedreigd met de brandblusser. Op dat moment stond de coverband van Normaal op het podium. De bandleden wilden roken, waarna Morshuis de brandblusser achter de bar vandaan haalde. De dreiging hem te gebruiken, was toen al voldoende om roken te voorkomen.