Anaconda's mogen dan wel tot de grootste slangensoorten ter wereld behoren, toch zijn de wurgslangen geen superbeesten. Een al te gulzige anaconda ondervond aan den lijve dat er zelfs aan zijn spijsvertering grenzen zijn. Het enorme beest had net een hele koe naar binnengewerkt, maar het slangenlijf protesteerde en kotste de koe integraal weer uit. Enkele Amazonebewoners legden het niet zo smakelijke tafereel in de Braziliaanse jungle vast en het werd in een mum van tijd een internethit.
De flink uit de kluiten gewassen anaconda ligt na zijn rijkelijke maaltijd in een ondiepe rivier. Heel langzaam komt de prooi weer naar buiten. Pas na anderhalve minuut is de koe helemaal uit de anaconda en moet de uitgeputte reuzenslang even bekomen van die indigestie. Het is ook mogelijk dat de anaconda herkauwde omdat hij gestoord werd tijdens zijn middageten.
Het filmpje heeft een hele discussie op gang gebracht, want volgens sommigen zou het niet om een koe maar om een capybara, een soort waterzwijn, gaan. Cabybara's zijn het favoriete voedsel van anaconda's. Toch heeft een capybara langere poten dan dit dier en bovendien lijken de lokale bewoners die de video maakten tegen elkaar te zeggen dat het juist geen capybara is. Filmpje