De Argentijnse Edith Casas gaat trouwen met Victor Cingolani, een man die is veroordeeld voor de moord op haar tweelingzus Johana. Cingolani is in juni veroordeeld voor de moord, hij zit een straf uit van 13 jaar. Volgens Argentijnse media is de familie verbijsterd over het voorgenomen huwelijk. De moeder van Edith beschuldigt haar van een verschrikkelijk verraad. Johana Casas werd in augustus 2010 doodgeschoten, een paar dagen voor haar twintigste verjaardag. Volgens Edith heeft Victor, die al vijf jaar haar vriend is, niets met de moord te maken. Hij zou het slachtoffer zijn van een gerechtelijke dwaling.
De Argentijnse justitie heeft mogelijk een andere dader op het oog, Marcos Diaz. Getuigen hebben hem gezien op het feestje samen met Johana, enkele uren voor haar verdwijning. Diaz moet volgend jaar voor de rechter verschijnen.
Volgens de advocaat van Cingolani is er meer bewijs dat wijst in de richting van Diaz, die destijds de vriend was van Johana. Zo zouden er sigarettenpeuken zijn gevonden bij haar lichaam van het merk dat Diaz rookt. De advocaat stelt dat zijn cliŽnt onterecht is veroordeeld. Cingolani is in hoger beroep gegaan tegen zijn veroordeling.