Het bejaarde echtpaar Norma en Bob Clark besloten om hun testament te schrijven, aangezien ze al in de zeventig waren en zeker wilden weten dat al hun papierwerk in orde zou zijn.
Voor het testament had het koppel hun huwelijkscertificaat nodig, maar Bob kon het papier nergens vinden. Ze kwamen erachter dat ze nooit het certificaat ontvangen hadden, wat betekent dat ze nooit legaal getrouwd zijn geweest. De pastoor die Bob en Norma 48 jaar geleden trouwde, had hun ondertekende trouwpapieren blijkbaar nooit bij het gemeentehuis afgeleverd.
Bob besloot om de kwestie te gaan oplossen in het gemeentehuis, maar daar kreeg hij te horen dat hij wel de originele getuigen van zijn huwelijksdag nodig had. Da's niet zo makkelijk als je zo oud bent, vertelt Bob aan NBC News. "De meeste mensen die op onze trouwdagen waren, zijn inmiddels dood." Geluk bij ongeluk was Norma's getuige op bezoek voor de feestdagen en kon er alsnog getrouwd worden. Ook hun volwassen zoon Alex kon erbij zijn. Alex heeft een zorg minder, vertelt hij. "Mijn zus en ik hoeven nu geen 50 jarig huwelijksfeest meer voor ze te organiseren."
Foto