Veronica Lario, de tweede vrouw van de Italiaanse miljardair en ex-premier Silvio Berlusconi, heeft een aardige alimentatie toegewezen gekregen. Maar het is stukken minder dan ze had geŽist.
Lario krijgt elke maand 3 miljoen euro op haar bankrekening bijgeschreven. Dat heeft een rechter in Milaan bepaald bij de scheiding van Berlusconi en Lario. De 56-jarige Lario krijgt verder geen bezittingen of aandelen in ondernemingen van Berlusconi en zal het dus met 36 miljoen euro per jaar moeten stellen. De rechter maakte zo een einde aan de 'vechtscheiding'. Die barstte in mei 2009 los toen Lario aankondigde van haar overspelige man te willen scheiden. Lario had 43 miljoen per maand geŽist en Berlusconi bood slechts 300.000 euro per maand. Het paar was 19 jaar getrouwd en heeft drie kinderen. Berlusconi was eerder gehuwd met Carla dall'Oglio met wie hij twee kinderen heeft.
Twee weken geleden maakte de 76-jarige Berlusconi in een tv-programma bekend dat hij een nieuwe vriendin heeft, de 28-jarige Francesca Pascale uit Napels.