Een Britse man is in een jaar tijd 95 kilo aangekomen. Hij had er een gewoonte van gemaakt om dagelijks een 40-persoonscake op te eten. De 29 jarige Adam Williams werkt in een supermarkt en kocht de cake voor de eerste keer toen deze een keer was afgeprijsd. Vanaf dat moment deed hij dit dagelijks. "Ik was niet zozeer verslaafd aan de taart, maar aan de zoete kers bovenop. De rest was bonus", verklaart Williams.
Naast de taart at Adam de rest van de dag vrijwel niets, op het moment dat een ander aan het ontbijten of lunchen was at hij taart. “Ik genoot er op een gegeven moment helemaal niet meer van, maar toch ging ik door met de gewoonte."
Op gegeven moment was de maat vol en besloot hij zijn verslaving aan te pakken. Hij was zo wanhopig dat hij direct besloot om hypnosetherapie te proberen. “Tot mijn verbazing merkte ik al na één sessie dat ik meer water dronk en minder behoefte had aan de cake."
Inmiddels is Adam door de hypnosetherapie van zijn verslaving af. In slechts een paar maanden tijd is hij afgeslankt tot een gewicht van 70 kilo.