Een medium vertelde live op televisie dat ze intiem contact heeft met buitenaardse wezens die eruitzien als octopussen en katten.
De 46-jarige Stephany Fay Cohen deed haar uitspraken tijdens het Britse televisieprogramma This Morning, dat dit keer geheel in het teken stond van het bovennatuurlijke.
Cohen heeft tekeningen gemaakt van de UFO waar ze samen met haar ‘gidsen’ in reist en een Grey, een buitenaards ras waar ze contact mee heeft.
De buitenaardsen komen ’s avonds mijn slaapkamer binnen, aldus Cohen. “Mijn groep, ik noem ze Team Spirit, we hebben een UFO, een vliegende schotel, en we gaan naar planeten in ons zonnestelsel, maar ook naar planeten erbuiten. We gaan in gedachten. Het gebeurt wanneer mijn fysieke lichaam slaapt en mijn astrale lichaam op reis gaat.”
“Kan het geen droom zijn? Zouden de meeste mensen dit niet omschrijven als een droom?” vroeg presentatrice Holly het medium. Cohen antwoordde: “Een droom laat je zien wat je hebt gedaan zonder je bang te maken. Dat zijn dromen. Mensen zouden anders bang worden als ze plotseling oog in oog met een buitenaards wezen stonden.”
Cohen legde uit dat de verschillende soorten buitenaardse rassen, zoals de Greys, de Reptilians, de ocotpus- en de katmensen, afkomstig zijn van verschillende planeten uit het sterrenbeeld Grote Hond. Ze is naar eigen zeggen erg close met een octopusman die Ian heet.
“Hij blijft dicht bij me, als een soort astraal vriendje, maar ik noem hem niet mijn vriendje, hij is meer een goede astrale vriend die tot het octopusras behoort,” verduidelijkte Cohen. “Alle rassen doen aan seks, maar met name de katmensen zijn erg seksueel geladen, het is onderdeel van hun cultuur.”
Naast Cohen zat de sceptische professor Chris French. Aangezien er geen fysiek bewijsmateriaal is voor de belevenissen van Cohen, was hij niet overtuigd: “Het gebeurt zoals ze zelf heeft aangegeven in feite allemaal in haar hoofd.”
Professor French denkt dat Cohen lijdt aan een stoornis: het persistent sexual arousal syndrome (PSAS). Op de vraag of er ook buitenaardsen in de studio aanwezig waren antwoordde Cohen dat ‘haar kat-grootmoeder op de bank zat te breien’.
Ze voegde toe dat de buitenaardsen zich niet aan iedereen tonen omdat ‘ze vrij terughoudend zijn’ en dat iedereen zijn of haar eigen individuele gidsen heeft die zich alleen aan de persoon zelf laten zien. Filmpje