Een middagje in de sauna is voor de Duitse Danica M. uitgedraaid op een teleurstelling. De 35-jarige verpleegster werd door de andere bezoekers uitgelachen en beschimpt wegens haar omvang. 'Zo'n dikhuid hoort hier niet thuis', kreeg Danica te horen.
De vrouw en haar 54-jarige partner lieten zich niet onbetuigd en haalden de manager van het saunacomplex in Karlsruhe erbij. Die wilde evenwel Danica de deur uitzetten omdat zij 'verbaal zeer agressief zou zijn geweest naar de gasten.'
De verpleegster wilde echter van geen wijken weten en dus liet de manager de politie aanrukken. Vier agenten kwamen ter plaatse. Tot driemaal toe bevalen zij Danica het pand te verlaten. De vrouw trakteerde de agenten evenwel op een flinke scheldkanonnade. In zoverre dat nog twee extra politieagenten ter versterking moesten aanrukken.
De zaak escaleerde vervolgens volkomen. Danica verwondde twee agenten en haar vriend moest met geweld bedwongen worden. Beiden werden naakt en geboeid afgevoerd.
'Mensonwaardig', was de reactie van de vrouw. Danica M. moet zich nu voor de rechter verantwoorden voor geweld tegen en belediging van de politieagenten.