Marjorie Hemmerde uit het Australie is 106 jaar oud en ze is dolgelukkig met haar 33 jaar jongere vriend Gavin Crawford. De twee zijn onafscheidelijk.
Drie jaar geleden kwamen Marjorie en Gavin elkaar tegen in een bejaardentehuis. Ze waren allebei nooit getrouwd en hadden niet meer verwacht dat ze nog iemand zouden vinden om hun leven mee door te brengen.
"We zijn zo'n beetje met elkaar versmolten", vertelde Marjorie. "Het voelt alsof we elkaar al een eeuwigheid kennen, het leeftijdsverschil lijkt niet uit te maken." Gavin is dolblij met zijn ''prinsesje''. Ze gedragen zich als verliefde tieners, volgens de krant en omstanders. "Ik denk dat we allebei hebben geleerd dat het leven te kort is om er niet van te genieten", liet Gavin verder weten. Toch lijkt de kans klein dat het stel nog gaat trouwen. "Daar ben ik niet verantwoordelijk genoeg voor", zei Marjorie. De manager van het verzorgingstehuis waar de tortelduifjes wonen, wordt wel een beetje emotioneel van hun liefde. "Het is prachtig dat ze elkaar hebben gevonden", vindt de vrouw. "Het is zo oprecht. En het bewijst dat het nooit te laat is." Foto