Een overvaller heeft bijna 12 jaar nadat hij een winkel overviel het gestolen geld met rente terugbetaald.
In de InterAsian market in Nashville waren ze het al bijna weer vergeten. Ruim 11 jaar geleden werd de winkel overvallen en de gewapende dief nam 300 dollar aan cash mee.
Afgelopen weekend verscheen dezelfde overvaller opnieuw in de winkel. Nu met een enveloppe die hij aan de eigenaar wilde geven. De winkelier wist niet dat het om de 'oude' overvaller ging, vond het maar een beetje raar en weigerde aanvankelijk de enveloppe aan te nemen. Toen de man bleef aandringen besloot de eigenaar dan toch maar op het verzoek in te gaan.
Tot zijn grote verbazing bleek er 400 dollar in de envelop te zitten. De buit met rente. Ook was er een briefje waarin de overvaller uitlegde dat hij een ex-verslaafde is en dat hij wat goed wil maken van al de nare dingen die hij als drugsgebruiker heeft uitgespookt. Het briefje was ondertekend met 'anonymous'. En hoewel de man nu door moderne bewakingscamera's vrij scherp is vastgelegd wil de winkelier ook dat de overvaller anoniem blijft en zal hij de beelden niet vrijgeven om de overvaller alsnog op te sporen.