Een enorm terrein in de haven van Belfast heeft het gezicht gekregen van een meisje van 6. Gestuurd door satellieten zijn met ploegen 30.000 voren in de aarde aangebracht. Voor het kunstwerk is 2000 ton aarde gebruikt en nog eens 2000 ton zand.
Het werk heet Wish en is een idee van Jorge Rodríguez-Gerada, die met dit meisjesgezicht de Noord-Ierse stad een blik op een hoopvolle toekomst wil bieden.
Het immense werk in het Titanic Quarter is onderdeel van het Belfast Festival, een cultureel evenement dat op dit moment wordt gehouden.

De kunstenaar heeft dit land art-project uitgevoerd met talloze vrijwilligers en loonwerkers uit Belfast. Er is wekenlang aan gewerkt.

Het meisjesgezicht kan van bovenaf worden bekeken. Daarvoor zijn hoge gebouwen in de omgeving opengesteld voor het publiek. Ook de vliegtuigen die landen in de grootste stad van Noord-Ierland gaan eroverheen.

Jorge Rodríguez-Gerada vertelde de BBC dat hij dit meisje op straat tegenkwam in Belfast. Hij bedacht dat het aardig zou zijn om een foto van haar te maken terwijl ze een wens doet. Hij verwachtte dat het een pure blik zou opleveren. Foto