Een Amerikaanse vrouw werd gearresteerd omdat ze stomdronken seks had in een auto op een parkeerplaats. Toen ze zich probeerde aan te kleden wilde ze een cheeseburger als schoen gebruiken.
De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats van een restaurant in Loganville, in de Amerikaanse staat Georgia. De 25-jarige Rachel Gossett zat naakt en stomdronken in de auto, samen met de al even dronken Frank Lucas. Het tweetal was verwikkeld in een stevige vrijpartij.
Na klachten kwam agenten Joshua Brickle en Dick Lowry een kijkje nemen. Ze sommeerden het stel om zich aan te kleden. Lukas kleedde zich meteen aan, maar Gossett had daar iets meer moeite mee. Het duurde even voordat de dronken vrouw begreep wat de agenten bedoelden.
Toen ze zich aankleedde, wilde ze een cheeseburger gebruiken als schoen. "Dat zegt wel iets over hoe dronken ze was", zegt Brickle tegen The Smoking Gun. Zijn collega Lowry zei dat hij nog nooit zoiets had meegemaakt.
Het tweetal werd gearresteerd wegens openbare dronkenschap. Gossett had twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in haar bloed.