De Braziliaanse studente Catarina Migliorini hield een opmerkelijke veiling: ze verkocht haar maagdelijkheid aan de hoogste bieder. Nu, een jaar later, verkoopt ze haar eerste keer opnieuw.
Volgens de tekst op de website ging de eerste deal, die haar volgens Orange News omgerekend meer dan 238.000 euro zou opleveren, niet door. De man die haar het enorme bedrag had geboden, bleek geen 53-jarige man te zijn, zoals hij had gezegd, maar iemand van 21. Omdat Catarina het niet vertrouwde, won ze juridisch advies in. Daaruit bleek dat ze in een rechtszaak geen poot zou hebben om op te staan, waarop de Braziliaanse besloot de deal niet door te laten gaan.
Catarina pakt het dit keer groots aan. Ze heeft een eigen website, virginswanted2.com, waarop mannen en vrouwen een bod kunnen uitbrengen. Ze zegt te garanderen dat ze kan bewijzen dat ze nog steeds maagd is en dat het dit keer echt tot seks zal komen.

Over 19 dagen moet de gelukkige winnaar bekend zijn. Maar het animo is vooralsnog laag: nog niemand heeft een bod uitgebracht.