Sanne schrok zich een bult toen ze zag dat meneer de facteur een drol zat te draaien in haar tuin. Maar de postbode zelf, die zag daar geen graten in.

Sandra uit Izegem zat voor haar deur in haar auto een telefoontje te plegen, toen ze plots een man met zijn broek op zijn knieën in haar tuin zag zitten. “Plots zag ik de man met zijn broek half op de grond”, zo verduidelijkt ze in de Krant van West-Vlaanderen. “Het was een grappig zicht, maar tegelijk ook vies.”

Sanne stapte uit haar auto en ging naar de postbode om te zeggen dat ze liever niet had dat hij zijn gevoeg deed in haar tuin, maar de postman liet zich niet onbetuigd: “Hij begon me uit te schelden, verweet me en zei dat hij mocht kakken waar hij dat maar wilde. Daarna trok hij zijn broek weer op, nam hij zijn fiets en vertrok hij.”

Sanne trok naar het postkantoor, waar ze de feiten uitlegde en een beschrijving van de wildkakker gaf. “Daar wisten ze meteen over wie het ging”, aldus Sanne in dezelfde krant. “Het diensthoofd raadde me aan om een klachtenbrief aan bpost te richten.”

Niet veel later stond de vulgaire facteur wederom aan haar deur, met zijn chef dit keer. “Hij vertelde eerst nog een ander verhaal, maar bekende uiteindelijk toch dat hij in mijn tuin zat te kakken. Daar ben ik blij mee, al hoop ik dat we dat niet nog eens moeten meemaken hier in Izegem.”